Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجت الاسلام والمسلمین سیدحسین مؤمنی در سخنرانی سه شنبه شب حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه ما یک اسلام داریم و یک ایمان، اظهار کرد: اسلام در حد زبان است ولی ایمان باور درونی و قلبی است بنابراین شهادت به ولایت امیرالمؤمنین(ع) به تنهایی دلالت بر ایمان نیست بلکه باید ایمان قلبی به این ولایت داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نشانه‌های ایمان در روایات گفت: مهمترین نشانه ایمان عمل به مقتضای ایمان یا همان انجام واجبات و ترک محرمات است، دومین نشانه ورع و تقوا است که انسان از خدا پروا داشته باشد و بترسد که این ایمان از او گرفته شود، سومین نشانه جدا نشدن از راه راست است که پیامبر(ص) در خطبه غدیر فرمودند اطاعت از خدا، رسول(ص)، امیرالمؤمنین(ع) و اولاد پیامبر(ص) از صَُلب علی بن ابیطالب علیه السلام است.

استاد حوزه علمیه چهارمین نشانه ایمان را قضاء حوائج مؤمنین دانست و افزود: پنجمین نشانه مؤمن دعا کردن است و در این زمانه مهمترین دعای مؤمن حفظ ایمان است؛ فردی می‌گوید از امام صادق علیه السلام سؤال کردم که شیعیان شما می گویند دو نوع ایمان داریم که یکی ایمان استوار و دیگری ایمان عاریتی است؛ چیزی به من بیاموزید که ایمان در من کامل شود که حضرت در پاسخ فرمودند بعد از هر نماز واجب دعای «رضیت بالله ربّا …» را بخوان.

وی با بیان اینکه اگر ایمان انسان محکم باشد انسان عاقبت به خیر می‌شود، ادامه داد: امام صادق علیه السلام فرمودند اگر می‌خواهی عاقبت به خیر شوی و در بالاترین رتبه باشی حق خدا را بزرگ بدان به این صورت که از نعمت‌های الهی در مسیر معصیت خدا استفاده نکن، از حلم الهی مغرور نشو و هر کسی را که نامی از ما اهل بیت(ع) می برد و یا ادعای دوستی ما را می کند احترام و اکرام کن.

مؤمنی با بیان اینکه برخی می‌گویند محرم و صفری نبوده، دهه فاطمیه ای در کار نیست و همه این مجالس عزاداری را زیر سؤال می‌برند و اهانت می‌کنند، گفت: این افراد اسلام دارند ولی ایمان و باور درونی ندارند که با الفاظ سخیف و زشت از مداحان و ذاکران اهل بیت(ع) نام می برند و به مجالسی که نام و یاد اهل بیت(ع) در آن برده می‌شود اهانت می‌کنند.

وی با بیان اینکه برای اثبات یک مطلب ما از قرآن، روایات، اجماع و عقل استفاده می‌کنیم و در ذیل آن سیره بزرگان را به عنوان تأیید بیان می‌کنیم، افزود: برگزاری مجالس اهل بیت(ع) از مصادیق تعظیم شعائر است که در قرآن به آن امر شده و روایات زیادی هم پیرامون جمع شدن و یاد اهل بیت(ع) کردن بیان شده و در روایت داریم که هر کس امر ما اهل بیت(ع) را احیا کند قلبش نمی‌میرد.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه اجماع علمای اهل سنت منعی برای شرکت در مجالس اهل بیت(ع) بیان نکرده‌اند و علمای شیعه هم بر شرکت در مجالس اهل بیت(ع) و ذکر مصیبت اهل بیت تأکید داشته و دارند، گفت: عقل هم نشستن در مجالس موعظه و توسل را حسن می‌داند و مطابق حکم عقل است.

وی گفت: امام خمینی(ره) فرمودند هر چه ما داریم از محرم و صفر داریم، هر روز باید منبر گذاشته شود، هر روز باید روضه خوانده شود، روضه است که دین را حفظ کرده است؛ مقام معظم رهبری هم فرمودند من امهات مسائل نظام را در فاطمیه می‌گیرم، آیت الله عبدالکریم حائری هر روز قبل از درس خارج خود روضه‌خوان می‌آوردند و روضه حضرت علی‌اصغر(ع) می‌خواندند.

مؤمنی با بیان اینکه هر روز باید منبر گذاشته شود و قال الباقر و قال الصادق گفته شود، گفت: برخی افراد به گونه ای هستند که اگر چیزی نفع جناحی و سیاسی برای‌شان نداشته باشد حتی در مقابل مقدسات و باورهای اصیل دینی هم موضع می‌گیرند که نشان می‌دهد با زبان مسلمان هستند ولی ایمان و باور درونی ندارند.

انتهای پیام/۷۸۰۲۳

منبع: فارس

کلیدواژه: اسلام قم اهانت اهل بیت ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۷۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عصبانیت شدید الخلیفی بخاطر سوال در مورد انریکه

سوال یک خبرنگار درباره آینده لوئیس انریکه باعث عصبانیت شدید رئیس باشگاه پاری سن ژرمن شد.

به گزارش ایسنا، پاری سن ژرمن در دیدار برگشت برابر بوروسیا دورتموند در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مانند بازی رفت با یک گل شکست خورد تا از صعود به فینال بازماند.

به نوشته لوپاریزین، ناصر الخلیفی بدشانسی را دلیل اصلی شکست برابر بوروسیا دورتموند دانست.

رئیس باشگاه پاری سن ژرمن بعد از بازی گفت: فوتبال گاهی اوقات عادلانه نیست. ما مستحق این شکست نبودیم و واقعا بسیار ناراحت هستیم. ۴ توپ به تیر دروازه زدیم. توپ در هر دو بازی رفت و برگشت نمی خواست که وارد دروازه حریف شود. به بوروسیا دورتموند تبریک می گویم. آنها باتوجه به پیروزی در هر دو بازی رفت و برگشت شایسته صعود به فینال بودند.

او درباره دلیل ناکامی تیمش گفت: به نظرم بدشانسی و بدشانسی. زدن ۴ توپ به تیر افقی و عمودی در یک بازی؟ چنین چیزی را قبلا ندیده بودم. باوجود شکست به این تیم افتخار می کنم. ما تیمی را برای آینده ساخته ایم. کم سن و سال ترین تیم لیگ قهرمانان اروپا بودیم و آینده برای ما است. به نظرم شایسته نتیجه ای بهتر از این بودیم. هدف ما صعود به فینال و بیشتر از آن بود. در ۵ سال اخیر سه بار به نیمه نهایی صعود کرده ایم و این دستاورد بزرگی است.

در پایان سوال یک خبرنگار باعث عصبانیت شدید ناصر الخلیفی شد. این خبرنگار پرسید که آیا با این نتیجه لوئیس انریکه در تیم می ماند که رئیس پاری سن ژرمن با عصبانیت جواب داد: این چه سوالی است؟ آیا تو از فوتبال چیزی می فهمی؟

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اصرار سلیمی به بازی برای استقلال با بخیه
  • معجزه و کرامت‌هایی از حضرت معصومه (س) که از آن بی‌خبریم
  • رئیس کل بانک مرکزی باید بتواند در مقابل برخی تقاضا‌های دولت بایستد
  • حریف آلمانی سوم در فینال، نشانه ای خوب برای رئال مادرید
  • تظاهرات شهرک‌نشینان مقابل مقر وزارت جنگ در تل آویو
  • شاگردان مؤمنی مقدم به مصاف تیم‌های ملی بزرگسال می‌روند
  • به بازپرس گفتم؛ بخاطر پرسپولیس حاضرم شلاق بخورم!
  • گفتند سازش نه؛ گفتم بخاطر پرسپولیس حاضرم شلاق بخورم | به خاطر یک کلمه دادگاهی شدم
  • اتکا به صنایع منبع محور، عامل کاهش تاب آوری در مقابل شوک‌های خارجی
  • عصبانیت شدید الخلیفی بخاطر سوال در مورد انریکه